EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki il ve ilçe kongreleri durduruldu. Kaynak: CHP İstanbul’da kongreler durduruldu 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki il ve ilçe kongreleri durduruldu. Kaynak: CHP İstanbul’da kongreler durduruldu 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki il ve ilçe kongreleri durduruldu.

CHP İstanbul’daki kongreler Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla durduruldu….

CHP GENEL MERKEZ KAYNAĞIMIZ KONUYA İLİŞKİN İSTANBUL’DA CİDDİ USUL VE TÜZÜK NEDENLİ OLDUĞUNU BELİRTİYOR…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Genel Sekreter Kamil Oktay Sındır imzasıyla İstanbul il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen sürpriz genelgeyle kongre süreçlerinin durdurulmasının ardından, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu devreye girdi.

Kılıçdaroğlu, dün genel merkezdeki makamında İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve ilçe başkanları ile ayrı ayrı görüşerek, kongre sürecinin durdurulmasına neden olan sıkıntılar hakkında bilgi aldı.

Gazete Habertürk‘ten Düzgün Karadaş‘ın haberine göre; İlçe başkanlarına İstanbul’da yaşanan liste kavgası hakkında sitem eden CHP Lideri’nin, “Türkiye ne işlerle uğraşıyor; siz İstanbul’da ne yapıyorsunuz? Türkiye’nin bu kadar sorunu varken İstanbul’la mı uğraşacağız? Baştan beri kongre sürecinin düzgün yürütülmesini istedim. Ancak o kadar şikâyet geldi ki İstanbul’da kongre sürecini durdurmak zorunda kaldık” dediği öğrenildi.

‘DÜŞÜNÜP BİLDİRECEĞİM’

İstanbul İl Başkanı Canpolat’ın, görüşmede, disiplin süreci başlatılan ilçelerdeki tedbir kararlarının kaldırıldığını, 1-2 ilçe dışında sorun olmadığını ifade ederek, kongre sürecinin devam etmesini talep ettiği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun ise “Düşüneceğim, arkadaşlarla durum değerlendirmesi yapacağım ve kararımı bildireceğim” yanıtını verdiği bildirildi.

 

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER